Roundtable: Hoe ziet het digitale landschap van de zorg eruit in 2016?

Alle VVT-organisaties zien digitalisering als een belangrijke stap in hun ontwikkeling.

Met behulp van digitalisering en nieuwe technologie kunnen organisaties hun handelen snel en schaalbaar maken. Er zullen toenemend slimmere manieren van samenwerken moeten worden gevonden, zodat niet alleen hulpverleners effectiever samen kunnen werken maar ook de relatie met de patiënten actiever kan worden. Organisaties moeten hun ICT flexibel en betrouwbaar kunnen op- en afschalen om in te spelen op de marktomstandigheden en de toegang voor medewerkers en patiënten moet veilig geregeld kunnen worden.

Om die reden en het succes van de voorgaande sessie, organiseert hetdigitalelandschap.nl nogmaals een serie roundtables die ingaan op de resultaten van het onderzoeksrapport.

Wilt u deelnemen? Schrijf u dan nu in via het formulier aan de rechterkant.

    [true_ref]

    Bekijk hieronder een impressie van de vorige sessie

    Over het digitale landschap

    Het Digitale Landschap is een initiatief dat inzicht wil geven in de digitale transformatie van de verschillende sectoren in Nederland. Wat zijn de actuele technologische ontwikkelingen? Tegen welke beperkingen lopen professionals uit het veld aan? Hoe kunnen de uitdagingen van morgen worden aangegaan? De eerste sector waar wij ons op richten is de Nederlandse zorgsector. Het onderzoek is mede mogelijk gemaakt door Dell en Intel. Meer informatie

    het digitale landschap - zorg - logo