Hoe ziet het digitale landschap van de zorg eruit in 2016?

Digitalisering op de werkvloer heeft de hoogste prioriteit

Om er zeker van te zijn dat kwalitatieve zorg ook in de toekomst betaalbaar blijft, zal er naar slimme en efficiënte oplossingen moeten worden gezocht. We zullen immers meer met minder moeten doen. ICT zal hierbij een belangrijke rol spelen. Het Digitale Landschap onderzocht de VVT-sector en ondervroeg zorgprofessionals naar hun mening.

In het onderzoek leest u:

 • Hoe digitaal zorginstellingen in Nederland op dit moment zijn en waar zij over vijf jaar willen staan
 • Waarom zorginstellingen moeten digitaliseren
 • Wat de belangrijke obstakels zijn voor digitalisering binnen de zorginstellingen
 • Wat er nodig is om het gewenste niveau van digitalisering te bereiken

Nieuwsgierig? Download dan het volledige onderzoeksrapport en blijf in de toekomst op de hoogte van ontwikkelingen in het digitale landschap van de zorg. Na het invullen van het formulier ontvangt u het rapport in uw e-mail.

  [true_ref]

  Over het digitale landschap

  Het Digitale Landschap is een initiatief dat inzicht wil geven in de digitale transformatie van de verschillende sectoren in Nederland. Wat zijn de actuele technologische ontwikkelingen? Tegen welke beperkingen lopen professionals uit het veld aan? Hoe kunnen de uitdagingen van morgen worden aangegaan? De eerste sector waar wij ons op richten is de Nederlandse zorgsector. Het onderzoek is mede mogelijk gemaakt door Dell en Intel. Meer informatie

  het digitale landschap - zorg - logo